Ексклюзиви
середа, 27 червня 2012 13:46

Мюзикл про життя Шер поставлять на Бродвеї

Автор: Фото: liveinternet.ru
  У виставі покажуть трьох різних Шер
У виставі покажуть трьох різних Шер

На Бродвеї поставлять мюзикл, в якому буде розказана історія життя співачки Шер. Сама виконавиця написала про це у своєму блозі в Twitter.

За словами співачки, у виставі прозвучать її композиції (щоправда, поки вона не уточнює, які саме). Крім того, виконавиця зазначила, що на сцені будуть присутні три різні Шер, причому одночасно (хто виконає їх ролі, невідомо). Вони будуть взаємодіяти між собою - вести діалоги і разом виконувати пісні.

Як пише сайт The Wrap, Рыза Шапіро, представниця Шер, підтвердила інформацію про створення мюзиклу. Проте вона не змогла назвати дату прем'єри. На думку Шапіро, на те, щоб закінчити роботу над виставою, можуть піти роки.

Шер (Шерілін Саркісян) почала записуватися й виступати в першій половині 1960-х. На сьогоднішній день дискографія виконавиці включає більше 20 студійних альбомів. Останню сольну платівку "Living Proof" співачка випустила в 2001 році. Крім музики Шер займається кіно - зокрема, вона була зайнята в фільмах "Іствікські відьми", "Русалки" і "Бурлеск"

Зараз ви читаєте новину «Мюзикл про життя Шер поставлять на Бродвеї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі