четвер, 25 лютого 2010 11:32

Muse став кращим британським гуртом

Автор: Фото: Getty Images
  Група також отримала нагороду за 'кращий сайт'
Група також отримала нагороду за 'кращий сайт'

Групи Kasabian і Muse отримали по дві премії журналу New Musical Express, урочиста церемонія вручення яких пройшла в Лондоні пізно увечері 24 лютого за місцевим часом.

Робота Kasabian "West Ryder Pauper Lunatic Asylum" перемогла в номінаціях "кращий альбом" і "кращий дизайн обкладинки альбому". Muse була визнана "кращою британською групою", а також отримала нагороду за "кращий сайт".

Група Kasabian була номінована в шести категоріях, включаючи "Краща британська група", "Кращий альбом", "Краще відео" і "Кращий концертний склад". На здобуття такої ж кількості премій була висунута і група Arctic Monkeys, якій, у результаті, вдалося отримати нагороду за "кращий концертний склад". У категорії "Краще відео" перемогла група Biffy Clyro з "The Captain".

Група Oasis претендувала на перемогу в трьох з чотирьох номінацій не отримала жодної премії.

Кращою іноземною групою визнана Paramore, що перемогла в боротьбі за нагороду Green Day, Kings Of Leon, Vampire Weekend і Yeah Yeah Yeahs. Кращим треком визнана композиція The Big Pink - "Dominos".

У категорії "Лиходій року" переможцем став Канье Уест, а "Героями року" стали учасники Rage Against The Machine.

Американська співачка Lady Gaga отримала премії New Musical Express в двох взаємовиключних категоріях - "Найгірше одягнена" і "Найкраще одягнена" знаменитість.

Володарів премій журналу New Musical Express визначають за наслідками голосування, організованого на сайті журналу. У 2010 році, за словами організаторів премії, за номінантів було подано в цілому 3,6 мільйона голосів.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Muse став кращим британським гуртом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі