вівторок, 29 липня 2014 14:32

"Митці – Воїнам" - у Львові відбудеться аукціон на підтримку армії

"Митці – Воїнам" - у Львові відбудеться аукціон на підтримку армії
Фото: facebook.com

 У Львові у межах всеукраїнського благодійного проекту "Митці-воїнам" відбудеться благодійний аукціон художніх полотен з метою збору коштів для допомоги українським солдатам.

Про це повідомили організатори в facebook.

На аукціоні виставлять роботи 70 українських художників. Свої полотна пожертвували львівські митці Сергій Міхновський, Сергій Савченко, Ярослав Данилів, Орест Скоп, Андрій Гуменюк, Володимир Богуславський, Олег Денисенко, Микола Андрущенко, Олександр Антонюк, Тарас Дідула, Остап Лозинський, Петро Старух, Богдан Салюк, Юрій Ямащ.

У проекті взяли участь також знакові київські художники: Богдан Задорожний, Василій Ромашченко, Наталія Мелесь, Іван Семесюк, арт-група "Євростандарт" (Андрій Зелінський, Олег Тістол, Алла Рибіцька).

До проекту також долучились художники з української діаспори: Едік Бєльський (Любляна, Словенія), Олександр Гейдек (Мюнхен, Німеччина), Ірина Шух (Кишинів, Молдова).

Низку творів буде реалізовано на аукціоні, який пройде 1 серпня о 17.00.

Інші твори можна буде придбати у форматі тихого аукціону.

Кошти, зібрані від продажу творів мистецтва, будуть передані для закупівлі необхідного спорядження та створення громадського складу матеріального забезпечення української армії, який зможе оперативно реагувати на нагальні потреби українських бійців та виклики третьої хвилі мобілізації.

Ініціатори проекту: Лев Скоп (художник) та Василь Масний (заступник командира 1-го резервного батальйону Національної Гвардії України).

Виставку представлять в Українському товаристві охорони пам'яток історії та культури ( Львів, Палац Сапіги, вул. Коперніка, 40а).

Зараз ви читаєте новину «"Митці – Воїнам" - у Львові відбудеться аукціон на підтримку армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі