Ексклюзиви
пʼятниця, 01 листопада 2013 12:07

Митці показали відверті "ГоризонТалії" української жінки
10

"ГоризонТалії" - новий проект київського скульптора Василя Бика та живописця з Луцька Костя Борисюка. У своїх роботах митці охудожнили жіночі образи. Їхні скульптури та картини показують у столичній галереї "АВС-арт", що по вулиці Воздвиженська, 10-б.

Обидва митці створюють особливе романтичне, цнотливо-інтимне розуміння сутності жінки. Скульптури об'ємні, повні, а картини навпаки - невловимі, легкі. У скульптурах і на полотні постають образи мисливець, танцівниць, берегинь, муз, богинь й просто красивих жінок.

"Не варто трактувати слово "талія" у назві проекту буквально. Грецька Талія, квітуча, молода й життєрадісна муза комедії та легкої поезії, веде нас за лаштунки життєвого театру жінки" - пояснюють концепцію виставки куратори галереї.

Готували виставковий проект близько року. Серед матеріалів, якими користувався скульптор - дерево, пісковик, бронза, мармур. Як на полотні так і в скульптурах оголені жіночі тіла зображені ніби в ритмі танцю.

Виставка триває до 16 листопада. Галерея працює з вівторка по суботу до 19:00. Вхід вільний.

Зараз ви читаєте новину «Митці показали відверті "ГоризонТалії" української жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі