вівторок, 16 вересня 2014 12:36

Метт Деймон знову зіграє Джейсона Борна

Метт Деймон знову зіграє Джейсона Борна

Компанія Universal має намір зняти четвертий фільм кінофраншизи, присвяченій історії Джейсона Борна. Головну роль знову виконає Метт Деймон, повідомляє Deadline. Передбачається, що картина вийде 16 липня 2016 року. У проект може повернутися і режисер Пол Грінграсс.

Як пояснює видання, призначена дата прем'єри збігається з ймовірним релізом картини про Аарона Кроса - спін-оффа борніани, який почався з фільму "Еволюція Борна". Deadline відзначає, що продовження "Еволюції", тепер, ймовірно, випустять в інший день, а в цей час режисер Джастін Лін встигне зняти кілька серій "Справжнього детектива" для НВО. Нова картина з Меттом Деймоном ще не отримала офіційної назви.

Джейсон Борн - персонаж серії романів американського письменника Роберта Ладлема, колишній співробітник ЦРУ, що втратив пам'ять. Герой став відомим завдяки кінотрилогії, яку зняли Даг Лайман ("Ідентифікація Борна") і Пол Грінграсс ("Перевага Борна", "Ультиматум Борна"). Перший фільм з Меттом Деймоном у головній ролі вийшов в 2002 році, наступні картини виходили через кожні два роки. У 2012 році вийшов спін-офф "Еволюція Борна" з Джеремі Ренером, сюжет якого розгортається паралельно сюжетом останнього фільму трилогії.

Зараз ви читаєте новину «Метт Деймон знову зіграє Джейсона Борна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі