середа, 25 листопада 2015 16:58

Marvel почала зйомки "Доктора Стренджа": Лондон, Нью-Йорк, Непал

Marvel почала зйомки "Доктора Стренджа": Лондон, Нью-Йорк, Непал

24 листопада 2015-го студія Marvel оголосила про початок зйомок стрічки "Доктор Стрендж", головні ролі в якій виконають Бенедикт Камбербетч ("Чорна Меса", "Гра в імітацію"), Чиветел Еджіофор ("12 років рабства", "Марсіанин"), Рейчел МакАдамс ("Лівша", "Шерлок Холмс") та Майкл Сталберг ("Стів Джобс", "Серйозна людина"). Режисером фільму, що вийде у прокат у листопаді 2016 року, став Скотт Дерріксон ("Сіністер", "Шість демонів Емілі Роуз"). Зйомки пройдуть на декількох локаціях по всьому світу, включаючи Лондон, Нью-Йорк, Гонконг та Катманду, Непал.

"Доктор Стрендж" розповідає історію нейрохірурга Стівена Стренджа, який після жахливої автомобільної аварії відкриває для себе прихований світ магії та альтернативної реальності. Це нова стрічка 3-ї фази пригодницьких фільмів Marvel. Мета 3-ї фази - протягом чотирьох років у 9 фільмах познайомити глядачів із новими героями та продовжити розповідати про пригоди улюблених персонажів.

Створений на основі персонажа коміксу Marvel, який вперше з'явився в журналі 'Strange Tales' №110 в липні 1963 року, "Доктор Стрендж" продовжує лінію епічних пригод, зображених у стрічках "Залізна людина", "Неймовірний Халк", циклу фільмів "Залізна людина", "Тор", "Месники", "Вартові Галактики", "Людина-мураха".

Цього року студія Marvel повторила свій небувалий успіх квітневим релізом "Месники: Ера Альтрона", який за перші вихідні зібрав 191,3 млн доларів, посівши таким чином друге місце серед найкасовіших фільмів першого вікенду в історії кінопрокату. Він також потрапив на вершину бокс-офісу у всіх країнах та зібрав понад 1,4 млрд доларів у світовому прокаті. У липні студія Marvel випустила в прокат стрічку "Людина-мураха", яка на сьогодні зібрала 518 млн доларів по всьому світу.

15 серпня 2015 року президент Marvel Studios Кевін Файґі почав свій виступ на D23 з представлення перших підготовчіх матеріалів до фільму "Doctor Strange". Фанатів кіновсесвіту Marvel також вітав у спеціально записаному відеозверненні актор Бенедикт Камбербетч, виконавець головної роли фільму.

Зараз ви читаєте новину «Marvel почала зйомки "Доктора Стренджа": Лондон, Нью-Йорк, Непал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі