пʼятниця, 17 квітня 2015 16:11

Макаревич заспівав нову антивоєнну пісню

Макаревич заспівав нову антивоєнну пісню

Лідер групи "Машина часу" Андрій Макаревич та лідер групи "Старий приятель" Олександр Зарецький записали антивоєнну пісню "Ангел". Слова і музика пісні належать Зарецькому. Режисером кліпу виступив Роман Саульський, який змонтував архівні студійні та концертні зйомки з військової кінохронікою.

"За час існування пісенного жанру було створено величезну кількість антивоєнних творів. "Ангел" серед цих гімнів стоїть окремо, оскільки в цій пісні немає закликів закінчити війну, немає утопічної мрії про єдиний світ без релігій і країн, немає звернень до президентів",- прокоментував Зарецький відео на каналі Youtube.

Автор пісні також підкреслив, що "Ангел" з'явився на світ як реакція на сьогоднішнє загострення напруги в суспільстві. "Люди з величезною охотою діляться на своїх і чужих, віруючих і невіруючих, консерваторів і лібералів. Поділившись на групи, вони починають енергійно боротися один з одним. За цією боротьбою вони втрачають найголовніше, життя проходить повз. Мені хотілося сказати: залиште агресію осторонь і просто любите один одного сьогодні, зараз",- написав Зарецький.

"Я запропонував заспівати пісню Андрію Макаревичу, тому що "ми по-різному дивимося на деякі речі, які відбуваються навколо нас, але від цього не перестали любити і поважати один одного", - зазначив лідер групи "Старий приятель".

Зараз ви читаєте новину «Макаревич заспівав нову антивоєнну пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі