середа, 03 вересня 2014 15:01

Макаревич і Сурганова відіграють благодійний концерт на користь дітей Донбасу

Макаревич і Сурганова відіграють благодійний концерт на користь дітей Донбасу

Музиканти Андрій Макаревич і Світлана Сурганова виступлять з благодійним концертом на підтримку фонду "Справедливая помощь" Доктора Лізи Глінки у неділю, 7 вересня, у Великому залі Бібліотеки іноземної літератури в Москві.

Зібрані кошти будуть направлені на вивезення поранених і тяжкохворих дітей з Донецька.

Фонд "Справедлива допомога" організували Єлизавета Глінка та її однодумці; вони допомагають онкологічним і неонкологическим хворим в термінальній стадії, людям, у яких закінчилися гроші в результаті лікування, бездомним і незаможним.

Квитки на концерт не продаються. Їх можна отримати, лише зробивши пожертву на сторінці акції на краудфандингової платформі "Планета.Ru". Сам концерт буде транслюватися онлайн на цій же сторінці.

12 серпня Андрій Макаревич вирушив з гуманітарною місією в Донбас на запрошення президента Фонду волонтерів України. Музикант виступив з концертом у місті Святогірську перед місцевими жителями.

Зараз ви читаєте новину «Макаревич і Сурганова відіграють благодійний концерт на користь дітей Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі