вівторок, 25 лютого 2014 15:33

Улюблений гурт Януковича почав концерт хвилиною мовчання

Улюблений гурт Януковича почав концерт хвилиною мовчання

24 лютого вперше у Національному палацу мистецтв "Україна" відбувся концерт російсько-українського гурту "Фрістайл". Цей концерт присвятили 25-річчю колективу.

"Слава Україні!", такими словами звернулася до глядачів солістка гурту Ніна Кірсо, після цього всі присутні ушанували хвилиною мовчання загиблих на Євромайдані.
До цієї зустрічі з українським глядачем учасники "Фрістайлу" підготували програму, що складалася як із давно відомих пісень – "Ах, какая женщина", "Метелица", "Кораблик любви", "Белая акация", так і з нових творів написані композитором Анатолієм Розановим.

"Ми вболівали за Вас та Ваші сім'ї. Але ми були впевнені, що ніщо не завадить нашій зустрічі. Спасибі Вам велике, що Ви сьогодні зібралися. Ми виступали у США, Ізраїлі, Німеччині, Англії, але завжди приємно виступати в Україні, звідки родом всі учасники нашої групи", - розповіла Ніна Кірсо.

У кожному концерті "Фрістайлу" хоч б одна пісня звучить українською мовою. Цього разу це була - "Ой, чий то кінь стоїть".
Привітати колектив з ювілеєм прийшли співаки Алла Кудлай, Наталія Бучинська, Оксана Пекун, Віталій Козловський, Петро Чорний, Сергій Звєрєв та інші. Вони виконали пісні з репертуару гурту "Фрістайл", а також висловили свої побажання ювілярам та Україні.

"Я для тебе Вкраїно, віддам серце і душу" - запевнила співачка Алла Кудлай після виступу. "Молимося, щоб така трагедія більше не повторилася. І лише чудова музика наповнювала радістю ваші серця" - сказали співаки Ядвіга Поплавська і Олександр Тихонович.

Нагадаємо, що інтерес до гурту "Фрістайл" поновив у телеінтерв'ю 19 грудня колишній Президент.
"В той день, коли штурмували адміністрацію і били молодих хлопців, я був на виїзді. Повертався і в мене був включений радіоприймач. І там була пісня групи Фрістайл: "А не спеши ты нас хоронить. А не считай победы по дням". Слышали, нет?" - запитав Віктор Янукович, переплутавши із піснею гурту "Чайф".

Зараз ви читаєте новину «Улюблений гурт Януковича почав концерт хвилиною мовчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі