четвер, 24 травня 2012 15:08

Спецтема: Євробачення-2012

Ліхута пророкує "Буранівським бабусям" успіх на Євробаченні

Ліхута пророкує "Буранівським бабусям" успіх на Євробаченні
Ігор Ліхута вважає російську групу фаворитом Євробачення. Фото: dni.ru/

Букмекери пророкують перемогу в пісенному конкурсі Євробачення шведській співачці Лорін. Друге місце за їхніми прогнозами посяде представниця Італії Ніна Дзіллі, третє - російські "Буранівські бабусі". Українська конкурсантка Гайтана в списку фаворитів не значиться. Їй прогнозують 18 місце.

"Шведській співачці пророкують перемогу, бо Євробачення робить шведська бригада. Пісня Лорін мені не подобається, бо вона форматна. Таких композицій занадто багато на Євробаченні, вони вже набридли. Мої фаворити на Євробачення — російський гурт "Буранівські бабусі". Впевнений, що у фіналі вони займуть пристойне місце. Думаю, вони точно увійдуть у трійку переможців. Мені дуже подобається їхня пісня. Вона написана в стилі гурту "Чингісхан" — весела, смішна і цікава. Мені здається, що композиція саме в такому форматі має всі шанси на перемогу", - сказав кореспонденту Gazeta.ua продюсер Ігор Ліхута.

"Крім "Буранівських бабусь", вболіватиму за Гайтану та англійського співака Енгельберта Хампердінка. Гайтана на сцені виглядає професійно. В неї непогана пісня і голос. Думаю, вона має всі шанси потрапити до першої п'ятірки", - додав він.

Ігор Ліхута також розповів, що для виступу на сцені Євробачення артист має витратити від 300 до 500 тис доларів.

"Для перемоги в цьому конкурсі артисту треба мати гарний голос і прекрасний номер. На запис пісні, постановку номера, рекламу, переліт і проживання треба витратити від 300 до 500 тисяч доларів", - сказав він.

"Надія, як кажуть, помирає остання" — Ліхута про шанси Гайтани на "Євробаченні"

"Євробачення — це конкурс самодіяльності. Професійні співаки рідко беруть в ньому участь, найчастіше за перемогу змагаються аматори. Не подобається, коли кажуть, що артист на Євробаченні представляє якусь країну. В першу чергу він представляє себе. Якщо переможе, держава не заробить на цьому грошей, а лише витратить пристойну суму на підготовку до проведення конкурсу. А от артист буде їздить з концертами і заробляти", - додав Ігор Ліхута.

Він також порадив усім українцям ставитися до цього конкурсу спокійно.

"Не розумію, чому в нашій країні піднімають такий ажіотаж навколо Євробачення. Певно, через те, що ми багато років жили за залізною завісою і були відірвані від світу. Коли двері відчинилися, всі захотіли мерседеси, півторакілограмові золоті ланцюги і речі від Версаче. Це неправильна позиція. До цього конкурсу слід ставитися спокійно", додав він.

Зараз ви читаєте новину «Ліхута пророкує "Буранівським бабусям" успіх на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі