четвер, 26 лютого 2015 17:39

Леді Гага зніметься в "Американській історії жахів"

Леді Гага зніметься в "Американській історії жахів"

Американська співачка Леді Гага, відома своїми екстравагантними вбраннями, зіграє у п'ятому сезоні популярного серіалу "Американська історія жахів", прем'єра якого відбудеться в жовтні цього року. Про це повідомляє електронна версія газети "Лос-Анджелес Таймс".

На даний момент невідомо, яка саме роль дістанеться виконавиці, у зв'язку з тим, що творці серіалу воліють залишати в секреті сценарій нового сезону.

Прем'єра "Американської історії жахів" відбулася 5 жовтня 2011 року. Телешоу отримало ряд нагород і неодноразово номінувалася на "Еммі", "Золотий глобус" та інші престижні премії.

Ніколи раніше американці не доводилося грати в серіалах, однак і кінодебютом для Леді Гаги ця роль не стане. Співачка двічі знімалася у фільмах режисера Роберта Родрігеса - "Мачете вбиває" і "Місто гріхів-2: Жінка, заради якої варто вбивати".

Леді Гага (справжнє ім'я - Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта) - американська співачка, автор пісень, продюсер, філантроп, дизайнер і актриса. Своє сценічне ім'я вона запозичила з пісні "Radio Ga-Ga" легендарної британської рок-групи Queen.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага зніметься в "Американській історії жахів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі