пʼятниця, 13 червня 2014 12:09

Конкурс "Євробачення-2014" приніс організаторам збитки у $3,7 мільйона

Конкурс "Євробачення-2014" приніс організаторам збитки у $3,7 мільйона

Конкурс "Євробачення-2014", який відбувся цьогоріч в Данії, приніс збитки організаторам у розмірі 20,3 млн крон ($3,7 мільйонів).

Як повідомила газета Metro, звіт про витрати був представлений напередодні раді директорів турагентства Beautiful Copenhagen - одного з організаторів пісенного конкурсу.

Щоб хоч трохи скоротити втрати, організатори шукають можливість продати решту від заходу обладнання. Повідомляється, що для проведення фіналу конкурсу компанія-продюсер позичила у Датського телебачення 17,8 млн крон, що може призвести до юридичної тяганини між сторонами. При цьому ще враховані не всі рахунки, так що збиток може виявитися значно більшим.

Пісенний конкурс "Євробачення" проходив у 2014 році з 6 по 10 травня на території закритої судноверфі на острові Рефхалееэн в східній частині Копенгагена. Переможцем конкурсу стала "бородата жінка" Кончіта Вурст з Австрії.

Зараз ви читаєте новину «Конкурс "Євробачення-2014" приніс організаторам збитки у $3,7 мільйона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі