пʼятниця, 21 серпня 2015 11:33

Кіностудія Universal встановила новий рекорд касових зборів

Кіностудія Universal встановила новий рекорд касових зборів

Представники кіностудії Universal оголосили про те, що касові збори компанії в кінотеатрах США за 2015 рік перевищили $ 2 млрд. Касовий рекорд студія встановила в найкоротші терміни. Попередній рекордсмен, студія Warner Bros, в 2009 році заробила в прокаті $ 2 млрд тільки в кінці грудня.

Цього року Universal належать шість з восьми кращих стартових уік-ендів в північноамериканському прокаті: "Світ Юрського періоду" ($208,7 млн), "Форсаж 7" ($147,2 млн), "Посіпаки" ($115,7 млн), " П'ятдесят відтінків сірого" ($85,2 млн), "Ідеальний голос - 2"($ 69,2 млн) і "Голос вулиць" ($56,1 млн). Перші п'ять картин також є п'ятьма з десяти найбільш касових фільмів року, і вони багато тижнів входили в десятку лідерів українського прокату, пише Cultprostir.

"Ми раді таким результатам, і сподіваємося, що в світовому прокаті наші картини теж поб'ють всі мислимі касові рекорди. Наші релізи користуються величезною популярністю у глядачів усього світу", - поділився з пресою Рон Мейер, голова правління студії Universal.

Зараз ви читаєте новину «Кіностудія Universal встановила новий рекорд касових зборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі