четвер, 26 грудня 2013 12:33

Кіноексперти називають майбутніх переможців премії "Оскар"

Кіноексперти називають майбутніх переможців премії "Оскар"
Фото: pro-goroda.ru

Поки академіки відпочивають, святкуючи Різдво, кіноексперти спробували спрогнозувати майбутніх переможців оскарівської гонки. За авторитетною думкою експертів, найбільший шанс на головний "Оскар" має драма "12 років рабства". Успіх фільму Стіва Маккуїна оцінюється як 7 до 1.

У першій трійці ймовірних переможців також присутні картини "Афера по-американськи" і космічний хіт "Гравітація". А ось в режисерській категорії творець "Гравітації" обійшов свого колегу Маккуїна. Шанси на перемогу Альфонсо Куарона оцінюються також вище, ніж шанси Девіда О. Рассела.

Лідером акторської категорії є Чіветель Еджіофор ("12 років рабства"). З ним боротиметься - Меттью Макконахі ("Далласський клуб покупців") і 77-річний Роберт Редфорд ("не згасне Надія"). Кращою актрисою року, за прогнозами, назвуть Кейт Бланшетт ("Жасмин"). Також в числі головних претенденток Джуді Денч ("Філомена") і Сандра Баллок ("Гравітація"). Головні фаворити експертів у акторській категорії "другого плану" - Джаред Лето і Люпіта Ніонго.

Зараз ви читаєте новину «Кіноексперти називають майбутніх переможців премії "Оскар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі