понеділок, 28 травня 2012 12:24

Спецтема: Євробачення-2012

"Якийсь новостворений дует вийшов би кращим учасником" - Кондратюк про виступ Гайтани

"Якийсь новостворений дует вийшов би кращим учасником" - Кондратюк про виступ Гайтани
"У неї була дуже слабка пісня й дивна постановка. Вона у них просто не вийшла, чорті що". Фото: vidomosti-ua.com

Продюсер Ігор Кондратюк зазначив, що йому не сподобався виступ Гайтани на "Євробаченні", який вихідними відбулося у Баку. Його здивувала пісня та постановка, яку зробила її команда.

"Не маю нічого проти Гайтани, але у неї була дуже слабка пісня й дивна постановка. Вона у них просто не вийшла, чорті що", - зазначив Ігор Кондратюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліхута пророкує "Буранівським бабусям" успіх на Євробаченні

Гайтана з піснею "Be my guest" посіла 15-те місце, розділивши його із Кіпром та набравши 65 балів. Переможцем "Євробачення-2012" стала представниця Швеція Лорін з піснею "Euphoria". У ході голосування співачка набрала 372 бали. 2-ге місце посіла Росія (259 балів), а 3-тє – Сербія (214 балів).

"Зараз у жодного українського виконавця немає пісні, яку можна було би везти на "Євробачення" і розраховувати на перемогу. За вдалої постановки краще виступили б учасники "Голосу країни" чи "Х-фактора" Паша Табаков і моя підопічна Марія Рак. Він міг би написати сильну ліричну пісню. Марія на сцені цікавіша за Гайтану. Сто процентів Козловський виступив би не гірше. Якийсь новостворений дует вийшов би кращим учасником, ніж вона", - зауважив продюсер.

Зараз ви читаєте новину «"Якийсь новостворений дует вийшов би кращим учасником" - Кондратюк про виступ Гайтани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі