вівторок, 04 листопада 2014 17:49

З фільму "50 відтінків сірого" приберуть усі відверті сцени

З фільму "50 відтінків сірого" приберуть усі відверті сцени

Актор Джеймі Дорнан, що виконав головну роль у фільмі "50 відтінків сірого", розповів, що в стрічці не буде забагато оголених сцен, повідомляє Культурология.Ру.

Передбачають, що фільм "50 відтінків сірого" приверне увагу великої кількості глядачів і збере велику суму. Прем'єру планують на День Святого Валентина.

Головним героєм картини є Крістіан Грей - мільярдер, практикуючий нестандартні форми відносин, у тому числі і садо-мазо, роль якого виконав Джеймі Дорнан. Актор розповів, що в сценарій фільму вирішили не включати оголені сцени, чим серйозно засмутили багатьох шанувальників британського роману.

Сам же актор каже, що йому припав до душі сценарій і фільм буде без будь-яких непристойностей. Творці картини вирішили піти на такий крок для того, щоб "50 відтінків сірого" змогли подивитися максимальна кількість глядачів. Деякі відверті моменти в картині були збережені, але вони розіграні акторами в межах пристойності.

За словами Джеймі Дорнана, розіграти справжні почуття перед великою кількістю людей (мається на увазі численні члени знімальної групи) практично неможливо.

Прем'єра фільму могла відбутися й раніше, але творцям фільму довелося дещо відкласти початок зйомок картини через зміну головного актора. Перед початком зйомок Джеймі Дорнану відвели місяць на підготовку до активної роботи.

Зараз ви читаєте новину «З фільму "50 відтінків сірого" приберуть усі відверті сцени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі