пʼятниця, 01 березня 2013 11:10

Індійський режисер зніме продовження фільму "Камасутра" у форматі 4D

Індійський режисер зніме продовження фільму "Камасутра" у форматі 4D
Постер до фільму "Камасутра 3D". Фото: kinopoisk.ru

Індійський режисер Рупеш Пол, який зараз знімає фільм "Камасутра 3D" за мотивами древнього трактату про любов, має намір зняти і його продовження - у форматі 4D.

Технологія 4D-кіно являє собою комбінацію тривимірних і фізичних ефектів, синхронізованих з фільмом. Глядачі, наприклад, можуть відчувати запахи, подих вітру, рух.

"У сюжеті "Камасутри 3D" закладено його продовження... Ми задіємо у сиквелі одну з актрис Голлівуду, це допоможе нам отримати великі збори в Північній Америці і в інших регіонах. Це буде комерційний сиквел в 4D і абсолютно новий досвід для нас", - наводить слова Пола агентство IANS.

У "Камасутрі 3D" в головній ролі знімається зірка Боллівуда Шерлін Чопра, проте в продовженні її не буде, зазначив режисер.

"Камасутра" - стародавній індійський текст про мистецтво любові. Історики вважають, що він був написаний між IV і II століттями до нашої ери.

Зараз ви читаєте новину «Індійський режисер зніме продовження фільму "Камасутра" у форматі 4D». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі