вівторок, 29 листопада 2016 18:06

Хмара провів репетицію концерту за 100 днів до шоу "Колесо життя"
6

Фото: фото надане прес-службою Євгена Хмари

Український композитор Євген Хмара відкрив завісу масштабу звучання майбутнього шоу, яке запланував на початок весни. Вчора піаніст-віртуоз провів першу репетицію нової концертної програми "Колесо життя".

"Репетиція себе повністю виправдала. Вона була поки лише з симфонічним оркестром. А далі почнуться репетиція з рок-складом. Матимемо шоу барабанщиків. Дуже задоволений роботою з унікальним дирижером Миколою Лисенком. Він уміє пропускати через себе музику, - розповідає Gazeta.ua Євген Хмара. - 100 днів до шоу в Києві. Начебто багато, але треба підготуватись належно. Головне, для нової програми написав усю нову музику".

Музика піаніста-віртуоза зазвучить разом з симфонічним оркестром. Шоу відбудеться 2 березня в Жовтневому палаці. Далі музикант вирушить у всеукраїнський тур.

Першими глядачами стали близькі, друзі, колеги музиканта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Піаніст-віртуоз Євген Хмара став пілотом літака

"Нове шоу – це музична філософська притча про добро і зло, любов і ненависть, світлому і темному. За допомогою музики я пізнаю світ, подорожуючи, здійснюючи відкриття, переживаючи кожну подію, трансформуючи пережиті почуття в свої твори. Це історія дорослішання, яка буде цікава всім поколінням" - пояснює композитор.

Зараз ви читаєте новину «Хмара провів репетицію концерту за 100 днів до шоу "Колесо життя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі