середа, 15 жовтня 2014 13:32

Хав'єр Бардем зіграє у нових "Піратах Карибського моря"

Хав'єр Бардем зіграє у нових "Піратах Карибського моря"

Хав'єр Бардем готовий зіграти злодія в п'ятій частині знаменитої франшизи про пригоди Джека Горобця "Пірати Карибського моря". Найпопулярніший іспанець в Голлівуді веде активні переговори з Джеррі Брукхаймером, продюсером піратської саги. Зйомки нової частини пройдуть в Австралії. Прем'єра картини запланована на липень 2017 року. Передбачається, що Бардем зіграє привид пірата, який повсюди переслідує Джека Горобця. Про це повідомляє Cultprostir.

Бардем любить повторювати, що "йому подобається грати ролі, в яких вдається попрацювати над характером що постійно розвивається". Можливо, його злодій у "Піратах" буде саме таким. Роль веселого та екстравагантного головного героя знову зіграє Джонні Депп. Продюсери сподівалися залучити до зйомок Джареда Лето, але актор в останній момент відмовився від участі в проекті.

Хав'єр Бардем, володар "Оскара" та "Золотої пальмової гілки" відомий глядачам участю у фільмах "Вікі Крістіна Барселона" Вуді Аллена, "Краса" Алехандро Гонсалеса Іньяріту, "Море всередині" Алехандро Аменабара, "007: Координати "Скайфолл" тощо.

Зараз ви читаєте новину «Хав'єр Бардем зіграє у нових "Піратах Карибського моря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі