вівторок, 01 вересня 2015 16:02

Харківський музикант зняв кліп одним кадром

Харківський музикант зняв кліп одним кадром

Музикант Артем Пивоваров випустив кліп на пісню "Собирай меня". Ролик знятий одним кадром і події в ньому відбуваються у формі зворотного ходу часу.

Зйомками кліпу займалися Саша Одуванчиков та Костянтин Ліщина з компанії GODO independent. "Для мене ключовими стали слова приспіву - "собирай меня по кусочкам". Якщо є "собирай", значить, до цього було руйнування. Але руйнування – це щось безнадійне і зле, а в пісні – тепло і надія. Тому ми зняли історію про повний і остаточний розрив, злегка дитячу і наївну, але знайому кожному. І закінчили її на хорошому моменті, що дає надію і стверджує всесильність любові, яка може навіть повернути час назад", - розповів Cultprostir Саша Одуванчиков.

"Ми хотіли зняти все без монтажу і працюючи тільки з природним освітленням. Це мало додати особливої ​​естетичності і виразності зображенню. Стояло завдання зробити картинку близькою серцю, щоб те, що відбувається, сприймалося як щось документальне, що одного разу трапилося в реальності", - додав Костянтин Ліщина. Це друга спільна робота Пивоварова і GODO independent - першою був кліп "Мы молоды".

Зараз ви читаєте новину «Харківський музикант зняв кліп одним кадром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі