понеділок, 22 вересня 2014 15:41

"Хамермани" і Dakh Daughters заспівали разом на Гоголь Fest
13

Фото: Ольга Богачевська

З психологічними травмами дитинства поділилися музиканти гурту "Хамерман знищує віруси" на "Гоголь Fest". Музиканти Володимир Пахолюк і Альберт Цукренко вирішили, що тільки так можна з ними боротися. Тому 19 вересня виступили з шоу "Театр травми і комедії" у столичному арт-кластері "Видубичі".

На думку Володимира Пахолюка, найбільші травми завдають не в школі, а ще у дитсадку. Музикант поділився найстрашнішими історіями зі свого важкого дитинства.

"Я доел свой салат. Воспитательница спросила, хочу ли я добавки. Конечно, же хочу. Передо мной она положила огромный огурец. Это был такой огурец-переросток, - розповідає музикант зі сцени. - Не мог понять, что это было. Может она хотела сказать: "Х.. тебе, а не салат". Я очень долго мучился с этим."

Володимир і Альберт одягнули короткі шорти, а на голову почепили чоловічий статевий орган із пап'є-маше. Під одну композицію Хамерманам підіграв на баяні журналіст Богдан Кутєпов. Посеред концерту на сцену вийшли у бальних сукнях співачки з гурту "Dakh Daughters". Разом виконали хіт "Мені набридли підараси".

Концерт відвідали більше тисячі осіб. Вхід коштував 60 та 80 гривень. Фестиваль Гоголь Fest" тривав протягом 11-21 вересня. На арт-кластері "Видубичі" діяло 14 майданчиків, з яких 4 музичних.

Зараз ви читаєте новину «"Хамермани" і Dakh Daughters заспівали разом на Гоголь Fest». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі