середа, 05 лютого 2014 12:40

Гурти з різних країн світу записали особливий альбом для євромайданівців

 
Музичний лейбл AZH випустив альбом "We need a voice". Більше 20-ти музикантів та гуртів з різних країн світу записали композиції, аби підтримати учасників Євромайдану.

"Наша добірка - це акція солідарності з тими, хто борються за справедливість і право жити в цивілізованій країні. Тисячам людей потрібна підтримка, нам потрібен голос", - йдеться у повідомленні на сайті лейблу AZH. Видавці переконані, що музика - це ще один спосіб боротьби, який показує важливість того, що відбувається в Україні.

Багато з треків були записані спеціально для альбому. Його представили 3 лютого. Усі композиції доступні на сайті. Переважно це пісні - експериментальні, рокові, інструментальні, у стилі ембіент, тріп-хоп. Серед них є українські гурти, а також виконавці з Іспанії, Польші, Білорусі, Британії та Америки.

"Кожна людина на Майдані має свої власні причини участі в протестах, але я впевнений, що всі вони об'єднані єдиним: бажанням жити в країні для людей і готовність створити таку країну" - каже Олексій Сакевич. Для альбому його молодий музикальний колектив "Sleeping Bear" записав пост-рокову пісню "Echelon".

Усі композиції можна прослухати на сайті. Також альбом можна придбати. Його вартість - 10 євро. Гроші від продажу альбому підуть організаціям, які надають допомогу постраждалим під час акцій протесту.

У кінці 2013-го року журнал про мистецтво "AZH" заснував свій музичний лейбл з однойменною назвою - "AZH Music Label". Вони вже випустили два альбоми українських виконавців.

Зараз ви читаєте новину «Гурти з різних країн світу записали особливий альбом для євромайданівців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі