четвер, 29 жовтня 2015 09:15

Гетьман Хмельницький, Джонні Депп і мисливець на відьом запрошують у кіно - кінопрем'єри 29 жовтня

Гетьман Хмельницький, Джонні Депп і мисливець на відьом запрошують у кіно - кінопрем'єри 29 жовтня
Фото: kg-portal.ru

Цього тижня на екранах будуть сяяти відчайдушні чоловіки: Він Дізель вступить у сутичку з силами зла в картині "Останній мисливець на відьом", а Джонні Депп приміряє образ гангстера в біографічній кримінальній драмі "Чорна меса". Якщо ви скучили за видовищним українським кіно, вас порадує прем'єра історичного фільму "Гетьман", а любителям документальних картин припаде до смаку фільм Сергія Лозниці "Подія". Маленьких глядачів зацікавить мультиплікаційний фільм "Пригоди Піксі", а цінителі якісного європейського кіно не зможуть пропустити "Юність". Приємного перегляду!

"Юність"

У новому фільмі Паоло Соррентіно зібрав не лише таких легенд кінематографа, як Майкл Кейн, Харві Кейтель і Джейн Фонда, а й молоде покоління талановитих акторів, зокрема Рейчел Вайс і Пола Дано.

Кінорежисер Мік разом із диригентом і композитором на пенсії Фредом насолоджуються відпочинком в Альпах. Вони згадують минуле, спостерігають за іншими відпочивальниками, пропускають через себе всі любовні драми, що відбуваються поряд. Це літо назавжди змінить їхні життя...

"Останній мисливець на відьом"

Із давніх-давен на підступних відьом полювали мисливці - безстрашні воїни, які могли протистояти їхнім чарам. У наші дні залишився лише один такий - Колдер, який свого часу зміг убити всемогутню королеву відьом. Але чи міг він знати, що королева воскресне ...

"Чорна меса"

Коли в одному фільмі збираються Джонні Депп, Джоел Едгертон, Бенедикт Камбербетч, Кевін Бейкон, Пітер Сарсгаард і Дакота Джонсон, це вже повинно гарантувати інтерес глядачів. Але й сама історія не менш захоплює, ніж акторський склад. Автобіографічна картина розповість про Вайті Булджера, знаменитого гангстера з Бостона. Він 16 років перебував у бігах, його звинувачували в рекеті, він був причетний до 19 вбивств і встиг попрацювати інформатором на ФБР.

"Пригоди Піксі"

Після зустрічі звичайного хлопця Джо Бека з невгамовними Піксі його життя перевернулося догори дригом. Ці казкові ельфи просто обожнюють пустощі й пригоди, і з ними завжди потрібно бути готовим до сюрпризів.

"Гетьман"

Фільм режисера Валерія Ямбурського оповідає про долю українського гетьмана Богдана Хмельницького. Історія починається з 1647 року й показує період повстання українського козацтва проти польської шляхти. Нарівні з історичними подіями режисер проводить і любовну лінію, розповідаючи про трагічну любов Хмільницького до молодої польки.

"Подія"

У цьому документальному фільмі Сергій Лозниця вирішив розповісти про одину з найбільш знакових подій в історії - у картині мова піде про державний переворот 1991 року в Москві, який поклав край радянській владі та скинув Горбачова з поста останнього президента СРСР.

Зараз ви читаєте новину «Гетьман Хмельницький, Джонні Депп і мисливець на відьом запрошують у кіно - кінопрем'єри 29 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі