Ексклюзиви
пʼятниця, 14 червня 2013 10:10

Фестиваль "Джазове літо-2013" влаштує тур видатних музикантів Україною

  Концерт Аллана Харріса
Концерт Аллана Харріса

Нинішнє джазове літо в Україні буде більш ніж просто насиченим. У Львові на цих вихідних "Alfa Jazz Fest" приймає легендарних музикантів, таких як 75-річний контрабасист Чарлі Хейден, знаменитий контрабасист з Ізраїлю Авішай Коен і володар десяти "Греммі" драйвовий вокаліст Боббі Макферрін.

А вже наступного тижня у тур Україною в рамках міжнародного фестивалю "Ukraine Jazz Summer-2013" (Джазове літо в Україні-2013) уперше вирушають Аллан Харріс, Ів Корнеліус, Офрі Нехемія, ізраільський піаніст Рой Ассаф, одні з кращих джазменів пострадянського простору Аркадій Овруцький та ізраільський саксофоніст Роберт Анчиполовський.

Аллан Харріс тричі отримував премію The New York Nightlife Award у номінації "видатний вокаліст". Так само як і співачка Ів Корнеліус була визнана "Джазовим вокалом року" у свій час.

Не менш інтригуючим буде виступ і нової зірки молодого джазу - Офрі Нехемія. Він почав грати на барабанах з 2-х років і є постійним учасником квартетів Элі Дегібрі та Авішая Коєна, гастролюючи з ними по всьому світу.

25 та 26 червня музиканти дадуть концерти у Києві, 28 та 29 червня - в Одесі, а 30 червня відвідають Сімферополь.

Зараз ви читаєте новину «Фестиваль "Джазове літо-2013" влаштує тур видатних музикантів Україною ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі