субота, 05 березня 2016 10:05

Європейці зустріли гурт С.К.А.Й. аншлагами
4

Фото: MAYA PR

У кінці лютого популярний український рок-гурт С.К.А.Й. відіграв три масштабні концерти в рамках туру "15 років з вами" - музиканти відвідали Лондон, Дублін і Париж.

"Давно планували подібний тур, проте кожного разу ставало щось на заваді. Цього разу зірки вишикувались у правильному порядку, як то кажуть, і ми відправились одразу у три країни - Англію, Ірландію та Францію. Тих емоцій, якими нас зарядили прихильники закордоном, нам вистачить ще на кілька місяців! Невимовно приємно, коли ти приїздиш до чужої країни грати свою музику, а черга зі слухачів, які хочуть потрапити на концерт, сягає кінця кварталу! Дякуємо усім і кожному за те, що мотивуєте та даруєте натхнення творити й далі! Ще побачимось!", - поділився враженнями фронтмен гурту Олег Собчук.

Частину коштів від продажу квитків музиканти віддадуть на підтримку постраждалих в зоні АТО. А вже в березні С.К.АЙ. вирушить містами України.

Зараз ви читаєте новину «Європейці зустріли гурт С.К.А.Й. аншлагами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі