середа, 25 квітня 2012 15:49

Спецтема: Євробачення-2012

"Це — бізнес. Країна тут ні до чого" - Ліхута про "Євробачення"

"Це — бізнес. Країна тут ні до чого" - Ліхута про "Євробачення"
Джерело: musicliga.org

Гайтана потрапить як мінімум у першу п'ятірку на цьогорічному "Євробаченні". Про це зазначив продюсер Ігор Ліхута. Конкурс відбудеться 22-26 травня у Баку.

"Визначати зараз яке вона займе місце — невдячна справа. Мені Гайтана дуже подобається. Чудова зовнішність, хороша людина, сильний голос, цікава манера співу. Крім того — дуже досвідчена співачка, що важливо. Все, що від неї залежить — зробить на 100%. Достойно представить нашу державу. Завдяки зовнішності виглядатиме трохи несподівано. Зайвий раз підтвердить багатонаціональність і толерантність нашої держави. Треба побачити як себе інші виконавці покажуть. Це завжди несподівано і рівень кожного року різний. Думаю, у 5-ку попаде точно", - зазначив Ліхута.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісня від Сан-Маріно не відповідає умовам конкурсу Євробачення-2012

Нагадаємо, навколо її кандидатури розгорівся скандал. ВО "Свобода" заявило, що вона "не нашої раси і не може представляти нашу культуру".

"Крім того, не можна кожного разу на високі бали розраховувати. Тут і політика присутня, не тільки талант. Але якщо буде на голову вища за інших виконавців — ніхто її не засудить. Взагалі, треба вже відмовлятися від цього совкового штампу: "достойно представіть родіну". У першу чергу артисти представляють себе. Чим краще виступлять — тим більше зароблять потім грошей. Це — бізнес. Країна тут ні до чого. Також гарною кандидатурою від України вважаю Мілу Нітич. Минулого року отримала приз Алли Пугачової на "Новій хвилі". Виходить на сцену — і очей неможливо відірвати. Бо просто гарна дівчина у купальнику тут не проходить. А вона дійсно голосиста, дуже потужна енергетично. Розриває публіку, чого на цьому конкурсі й треба", - додав продюсер.

Зараз ви читаєте новину «"Це — бізнес. Країна тут ні до чого" - Ліхута про "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі