Ексклюзиви
вівторок, 26 липня 2011 14:46

Екс-вокаліст "Led Zeppelin" у Києві хоче пляшку горілки й банку меду

Екс-вокаліст "Led Zeppelin" у Києві хоче пляшку горілки й банку меду

У неділю, 31-го липня у київському палаці "Україна" відбудеться концерт колишнього вокаліста гурту "Led Zeppelin" Роберта Планта. Акомпонуватиме артисту "Band Of Joy". За словами організаторів — дніпропетровського концертного агентства "Константін Д", рейдер артистів не був вимогливим.

"Технічна група Роберта Планта їде на своєму автобусі по всьому туру. По приїзду у Київ нас попросили надати розетку для підзарядки автобуса. Для перевезення всього устаткування артиста будуть використані 4 великі вантажівки. Також артист попросив 100 рушників різного розміру для колективу концерту, й щоб біля артистичної зони міліція та охорона була у цивільному одязі. Вхід до гримерки Роберта Планта має бути обладнаний камерою спостереження", - розказали у агентстві.

У гримерці Планта мають бути: 6 пляшок негазованої води (переважно Fiji) по 1,5 літра, 2 пляшки газованої води "San Peligrino", 1 банка високоякісного меду, 5 літрів молока, 2 пляшки "Sauvignon Blanc", пляшка "Napa Valley Shiraz", пляшка горілки, свіжі лимони та імбир.

Також у рейдер співака увійшли 5 наборів китайських паличок і CD-програвач із хорошою акустичною системою.

"На вечерю артисти просять свіжу їжу високої якості. Подавати яку треба на китайській порцеляні й зі срібними столовими приборами. Артисти просять приготувати три гарячих страви (включаючи вегетаріанську їжу) високої якості, два свіжих салати зі шпинатом, беконом і яйцями та зі свіжих овочів із заправкою та знежиреним італійським сиром, салат "Цезар", упаковку козячого сиру, свіжий хліб і масло, асорті десертів", - додали у "Константін Д".

Згідно з опитуванням англійського музичного інтернет-порталу "New Musical Express", в якому взяло участь близько 10 мільйонів шанувальників сучасної музики, співак увійшов у топ-10 кращих співаків у історії людства.

Плант виконуватиме як пісні зі свого останнього сольного альбом, так і композиції часів "Led Zeppelin". Квитки на концерт коштують від 300 до 3 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «Екс-вокаліст "Led Zeppelin" у Києві хоче пляшку горілки й банку меду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі