пʼятниця, 08 серпня 2014 18:46

Екс-учасник групи "Агата Крісті" записав пісню на підтримку України

Екс-учасник групи "Агата Крісті" записав пісню на підтримку України
Гліб Самойлов. Фото: vk.com

Один із засновників легендарної рок-групи "Агата Крісті", а тепер лідер гурту The Matrixx Гліб Самойлов оприлюднив пісню в підтримку України. 8 серпня на YouTube з'явився кліп на пісню "Живой", в якому використані кадри трагічних подій на київському Майдані зими 2013-14 років, повідомляє Cultprostir.

"Я не ідеалізую жодну зі сторін конфлікту. Козли були, є і будуть в будь-якому уряді. Інша справа, що на Майдан виходило по півмільйона людей, це була народна революція. На Південному Сході у озброєного ополчення я не бачу такої підтримки. Крім того, очевидно участь в цьому спецслужб і політтехнологів. Якби Росія не розпалювала громадянську війну в Україні, зокрема через свої ЗМІ, гадаю, все закінчилося б Майданом і поваленням Януковича. Тепер великі дядьки грають у великі ігри, а закінчитися все може третьою світовою війною." - так прокоментував появу пісні "Живой" Гліб Самойлов виданню "Сноб" .

Пісня "Живой" увійде до альбому Light гурту The Matrixx реліз якого заплановано на 1 жовтня 2014 року

Зараз ви читаєте новину «Екс-учасник групи "Агата Крісті" записав пісню на підтримку України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі