четвер, 13 серпня 2015 16:21

Джордж Мартін розповів, яким буде фінал "Гри престолів"

Джордж Мартін розповів, яким буде фінал "Гри престолів"
Фото: Reuters

Американський письменник Джордж Мартін розповів про ймовірний фінал його циклу  "Пісня Льоду і Полум'я", який ліг в основу серіалу "Гра престолів". В інтерв'ю виданню Observer він зазначив, що кінець історії буде "гірко-солодким".

Мартін зазначив, що ще не завершив цикл, і щось конкретне про його закінчення сказати не може. "Я ніколи не приховував, що мене надихає Толкін, і мені дуже подобається, чим завершився "Володар кілець". Це перемога, але перемога гірка. Фродо ніколи не стане колишнім і змушений піти у Валінор, землю безсмертних, а інші люди продовжують жити далі. Приблизно до цього я і буду прагнути", - пояснив письменник.

Зараз Мартін закінчує роботу над шостим романом циклу "Вітри зими". Книга, ймовірно, надійде у продаж одночасно зі стартом шостого сезону серіалу — у квітні 2016 року.

Зйомки шостого сезону почалися в липні. Сюжет епізодів буде заснований як на вже опублікованих книгах письменника, так і тих, що ще не вийшли - Мартін тісно співпрацює з творцями телесаги.

Американський серіал в жанрі фентезі "Гра престолів" створений за замовленням каналу HBO. Прем'єра першого сезону відбулася в квітні 2011 року. Серіал номінувався на багато престижні нагороди, актори були відзначені преміями "Еммі" і "Золотий глобус".

Зараз ви читаєте новину «Джордж Мартін розповів, яким буде фінал "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі