понеділок, 17 березня 2014 12:30

"До побачення. Ляпісів більше не буде" - рок-гурт припиняє існування

"До побачення. Ляпісів більше не буде" - рок-гурт припиняє існування

Білоруська група "Ляпис Трубецкой" припиняє своє існування. Про це повідомив лідер гурту Сергій Міхалок у своєму Твіттері.

Також він записав відеозвернення до фанатів групи. "Так я розпускаю групу. Найгірше що може статися з рок-групою - це зустріти 25-річний ювілей. Це дуже пошло. Це низько. І групи, які поважають себе, не повинні так довго жити. Тому група "Ляпис Трубецкой" саморозпускається. Ми відіграємо весняний і літній сети, а 1-го вересня "Ляпісів" більше не буде", - сказав Сергій Міхалок.

1 березня "Ляпис Трубецкой" розпочав свій концертний тур "Матрьошка" з презентацією нового альбому. З 28-го березня по 13-е квітня група буде гастролювати по Україні. Відвідає Полтаву, Харків, Луганськ, Донецьк, Дніпропетровськ, Одесу, Донецьк, Львів.

Раніше білоруська група поділилася зі своїми слухачами новим відео на однойменну пісню "Матрьошка". Її вони представили на своєму каналі You Тube. До зйомок залучили музикантів російського гурту "НОМ". Матрьошки-гастарбайтери, матрьошки-козаки, матрьошки-священнослужителі і матрьошки-шахідки стали повноправними героями кліпу, як і живі актори. Матрьошки зробили зі ста фаненрних болванок.

"Матрьошка" стала третім синглом (після пісень "Танк" і "Танцюй") з нового однойменного альбому "Ляпісів". У нову платівку ввійшло 11 російськомовних треків.

Зараз ви читаєте новину «"До побачення. Ляпісів більше не буде" - рок-гурт припиняє існування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі