четвер, 04 липня 2013 16:42

Черновецький в образі космонавта та мовчазний Пінчук — в столиці відкрилась виставка "За версією Форбс"
29

Фото: Фото: Тарас ПОДОЛЯН

У вівторок в музеї "Духовні скарби України" журнал "Форбс" відкрив арт-проект "По версії Форбс". 23 українські художники намалювали картини, на яких показали як бачать успіх і героїв видання.

О сьомій вечора біля галереї ніде яблуку впасти. До входу під'їжджають дорогі "мерседеси", "Рейнж ровери", "Бентлі" і "БМВ". З них виходять гості виставки та герої журналу — українські багатії. Декого до галереї супроводжують навіть охоронці.

Одним із перших і найпочесніших гостей на виставку приїжджає зять екс-президента Леоніда КучмиВіктор Пінчук. Виходить із чорного "БМВ-7". Охорони з ним немає. Супроводжує лише невідома жінка в червоному костюмі. Від розмови відмовляється. Каже, що не дає "інтерв'ю, особливо на диктофон".

Близько о пів на восьму на "мерседесі" під'їжджає міністр закордонних справ Костянтин Грищенко. За ним через годину з'являється бізнесмен та політик Петро Порошенко.

Обіймається зі своїм колишнім партнером по бізнесу Борисом Ложкіним. В квітні цього року стало відомо, що Ложкін викупив долю Порошенко в спільних проектах "Наше Радіо" і КП "Медіа".

Не з'явився цього вечора на презентації новий власник медіахолдингу, куди входить журнал "Форбс", 27-річний Сергій Курченко. 21 червня стало відомо, що його компанія купила 98% акцій медіахолдингу за півмільярда доларів.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький в образі космонавта та мовчазний Пінчук — в столиці відкрилась виставка "За версією Форбс" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі