субота, 25 жовтня 2014 15:18

"Бумбокс" виставить російську нагороду "Золотий грамофон" на благодійний аукціоні
5

Фото: Ольга Швед

25 жовтня у Львові у Палаці спорту України виступить гурт "Бумбокс". Концерт відбувається в межах ювілейного туру "Бубокс.10 років". Буде зіграно по п'ять концертів в Україні та Європі. Європейська частина концерту стартує 4 листопада у Варшаві, концерти пройдуть у Кракові, Відні, Празі, Антверпені і Парижі.
У Львові стартує осінній тур по Україні.

"Це особливе для нас місто, тут неймовірна публіка. Львів — місто, у якому були одні з найбільш знакових і видатних концертів нашої команди за ці 10 років. Пригадую конерти у клубі Пікассо, у тому ж "Спартку", скрізь просто вибухова аудиторія була. Ми щасливі, що такі люди ходять до нас на концерти. Нам дуже приємно спілкуватися із львівськими слухачами, вони особливі, це щоразу як нове відкриття" — зізнався вокаліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк.

Дмитро Шуров стане спеціальним гостем на львівському концерті гурту "Бумбокс". Він разом із гуртом виконає композицію "Этажи".

"Десять років для українського гурту, це дуже немало. В нашій країні сповненій хаосу, існувати так довго непросто. На дні народженні мусять обов'язково бути гості. Є гості, які виголошують тости. Мені буде дуже приємно привітати "Бумбокс" із цією важливою датою. Pianoboy цього року також для себе відкрив львівську публіку, це чудово", – каже Шуров.

У Росії концертів гурту не буде. Окрім того, Андрій Хливнюк збирається розпрощатися із вагомими музичними нагородами.
"Ми отримали дві з трьох найвищих російських музичних нагород. Одна з них зараз буде лотом на аукціоні, який проводить телеканал "1+1", це нагорода "Золотий грамофон" від "Руского радио". Усі охочі матимуть можливість придбати цей лот на аукціоні. Кошти підуть на допомогу постраждалим в АТО" , – розповів музикант.

Концерт ювілейного туру "Бубокс.10 років" відбудеться 25 жовтня у львівському Палаці спорту України о 20.00.

Зараз ви читаєте новину «"Бумбокс" виставить російську нагороду "Золотий грамофон" на благодійний аукціоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі