четвер, 21 серпня 2014 12:37

Брюс Уілліс та Люк Бессон перезарядили гвинтівки – Кінопрем'єри 21 серпня

Брюс Уілліс та Люк Бессон перезарядили гвинтівки – Кінопрем'єри 21 серпня

Всім, кому не вистачає крові у щоденних новинах – дорогу в кінотеатр! Два перенасичених криваво-тротиловими екзерсисами бойовика стануть потужною ін'єкцією адреналіну для своїх глядачів – "Місто гріхів 2: Жінка, заради якої варто вбивати" та "Люсі". Ну, а для найменших любителів кіна, що смакують останні дні шкільних канікул, виходить анімація "Літачки", яка доступно пояснить, що таке справжній героїзм.

Місто гріхів 2: Жінка, заради якої варто вбивати

"Краще вбийте мене саме зараз", - говоритимуть герої стрічки, коли їх безжально катуватимуть.

У Місті Гріхів все, як зазвичай, – при владі стоять корумповані політики, на вулицях одне лиш беззаконня та ґвалт. У цій щоденній боротьбі за виживання кожному мешканцю міста лишається покладатися тільки на себе. На тропу війни знову повертається вишибала Дуайт у виконанні Міккі Рурку. Він прагне помститися своїй зрадниці, через яку він вирішував проблеми протягом усієї попередньої частини цієї франшизи. Ну, а Ненсі, що стала ще спокусливішою, продовжує оплакувати детектива Хартігана, у виконанні Брюса Уілліса, який врятував її від паскудних лап маніяка.

"Фільм не надто вже й напружений. Та й не дуже нуарний. Однак це саме те, чим має бути справжнє "Місто гріхів", - DailyTelegraph.

https://www.youtube.com/watch?v=XI3w39wGU50

Люсі

"Вона – ключ до всього всесвіту", - говорять про протагоністку нового бойовика Люка Бесона.

Новий бойовик від славетного майстра цього жанру Люка Бессона розповість про супер здібності, які розкриваються у звичайнісінької людини, якщо добряче накачати її експериментальними наркотиками. Зустрівшись з симпатичним хлопцем в барі, рядова красуня на ім'я Люсі й не гадала, що менш ніж за добу перетвориться на справжнього Командос. З кожною хвилиною її сили зростатимуть і разом з тим вони все більше й більше виходитимуть з-під її контролю.

"Бессон, не соромлячись, використовує замальовки каналу National Geographic, проводячи очевидну паралель між людьми і дикими звірами, а також демонструє глибокий внутрішній світ людини - речовини по організму Люсі проробляють ще більш лихі віражі, ніж машини по сонячній столиці Франції", - kinopoisk. Ru

 Літачки: Рятувальний загін

Гей, кралю, а твій татко – не бомбардувальник? Бо ти – бомба!

Ой, заїжджений пікап… - відповідає красуня-машинка.

Літачок Дасті отримав визнання на повітряних перегонах. Та одного дня він дізнається, що його двигун пошкоджено, і він вже ніколи не зможе повернутися до своєї спортивної кар'єри. Тому він переорієнтовується на роботу пожежника. Потрапивши в команду досвідчених борців з вогнем, він знайомиться з ветераном-гвинтокрилом Рейнджером. Останній навчить протагоніста багатьом секретам цієї небезпечної професії. Серед палаючих лісів, під час боротьби зі стихією вогню, Дасті зрозуміє, що таке справжній героїзм.

"Магія у цій анімації не дуже й відчувається, проте наймолодші кіномани, на яких вона орієнтована, безумовно, отримають задоволення", - Guardian.

 

Зараз ви читаєте новину «Брюс Уілліс та Люк Бессон перезарядили гвинтівки – Кінопрем'єри 21 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі