вівторок, 08 вересня 2015 15:36

Британський художник зобразив молоду Єлизавету II в стилі ню

 

Британський вуличний художник Пегас (Pegasus) намалював на дверях пабу в Іслінгтоні в північному Лондоні картину з напівголою Єлизаветою II. Як повідомляє Metro, він приурочив роботу до 63-річної річниці правління королеви.

На картині молода Єлизавета, або Ліззі, як називає монарха художник, зображена з короною на голові на тлі британського прапора. З одягу на ній тільки фіолетова кофта і туфлі на шпильці.

"Не варто заперечувати, що королева була чудова в молоді роки. Я хотів не тільки віддати данину цій красі, але також намалювати її в тому вигляді, в якому її ще не бачили", — зазначає Пегас.

За словами автора, створення роботи зайняло у нього близько двох тижнів — два дні пішло на малюнок і три години забарвлення. Він також вважає, що за цю картину його "повинні заточити в башті".

Єлизавета II зійшла на престол у віці 25 років, після смерті свого батька короля Георга VI в 1952 році. В даний час вона є найстарішим за віком британським монархом в історії і займає друге місце за тривалістю перебування на троні після королеви Вікторії (вона правила 63 роки, 7 місяців і 2 дні).

Зараз ви читаєте новину «Британський художник зобразив молоду Єлизавету II в стилі ню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі