вівторок, 30 вересня 2014 13:27

Black Sabbath анонсували новий альбом та останній тур

Black Sabbath анонсували новий альбом та останній тур

Британський хеві-метал гурт Black Sabbath випустить новий альбом і вирушить у тур, який стане для колективу останнім, повідомляє Metal Hammer з посиланням на вокаліста Black Sabbath Оззі Озборна.

Матеріал до платівки ще не записаний. За словами музикантів, робота над ним почнеться в 2015 році. Очікується, що продюсером виступить Рік Рубін, з яким колектив співпрацював при створенні попереднього альбому "13".

Співак не уточнив, які країни збирається відвідати група. "Коли ми відіграли останній концерт попереднього туру, то відразу почали обговорювати цю ідею (новий альбом і гастролі - Gazeta.ua), тому що нас весь час про це питали", - пояснив Озборн.

Новий альбом, поки що не має назва, стане 20-м в скарбничці групи. Остання платівка Black Sabbath "13" вийшла в червні 2013 року. Реліз швидко піднявся на перші рядки американських і британських хіт-парадів. Вже під час попереднього гастрольного туру колективу з'являлися повідомлення, що він може стати фінальним, проте один з учасників колективу Тоні Айоммі розвіяв ці чутки в соціальних мережах.

Група Black Sabbath утворилася в 1968 році. На думку експертів, музиканти мали значний вплив на розвиток рок-музики і, зокрема, стилю heavy metal. З 2006 по 2011 рік колектив не виступав. Загальний тираж платівок Black Sabbath на сьогоднішній день складає близько 100 мільйонів примірників.

Зараз ви читаєте новину «Black Sabbath анонсували новий альбом та останній тур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі