пʼятниця, 06 березня 2015 16:28

Аваков показав, на яких авто їздитиме київська поліція
6

Поліцейська машина Британії

У МВС розробили попередній дизайн оформлення оперативного автомобіля для нової патрульної поліції, яка незабаром має запрацювати в Києві.

Про це у Facebok повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"При виборі стилю, насамперед, беремо до уваги, що автомобіль повинен бути яскравим і помітним здалеку навіть у погану погоду і темний час доби", - написав Аваков.

Він опублікував фото автомобіля англійської поліції, формат маркування якого розробили у 2012 році у Великобританії з метою підвищення видимості машини.

"В основі шаблону – ядучо-жовті і сині кубики по борту, а ззаду машина в попереджуючих оранжево-жовтих смугах. Лондонська поліція раніше вже використовувала його для своїх патрульних катерів, що курсують по Темзі, і там він довів свою високу ефективність", - написав Аваков.

Він додав, що після Англії на новий дизайн перейшли країни Британської Співдружності, Австралія, Нова Зеландія, а потім деякі європейські країни і Гонконг.

"Наші дизайнери зараз розглядають різні ідеї. Впевнений – в інтернет співтоваристві ми зможемо почерпнути безліч згенерованих вами ідей. Тому ми – відкриті до пропозицій та варіантів", - написав Аваков.

Він закликав користувачів соцмереж долучитися до обговорення маркування поліцейських авто.

Зараз ви читаєте новину «Аваков показав, на яких авто їздитиме київська поліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути