пʼятниця, 13 вересня 2013 16:29

Арсеній Яценюк на Форумі видавців взяв автограф у Левка Лук'яненка і купив збірку віршів 9-річного поета
5

Фото: Фото: Ольга Швед

Віп-гості не минають 20-й ювілейний "Форум видавців у Львові" у Львівському Палаці мистецтв на вулиці Коперніка, 17.

12 вересня на відкриття приїхав Віце-прем'єр-міністр України Костянтин Грищенко, Міністр культури і національної спадщини Республіки Польщі Богдан Здроєвський. Цього ж дня нардеп Олег Ляшко купив фантастичну книгу "Відлуння в брамі", карту "Україна ілюстрована".

13 вересня до Львова приїхав народний депутат Арсеній Яценюк. В оточенні охоронців у цивільному о 14:00 він пройшовся Форумом видавців, відвідав свій стенд "Відкрий Україну" на першому поверсі. Його книгу "Банківська таємниця часів Помаранчевої революції" роздавали безкоштовно.

Депутат дав кілька автографів ти познайомився із 9-річним поетом Максимом Білецьким. Львів'янин - сирота, із 6-ти років пише вірші про Бога, Україну та людей навколо.

"У мене дітки майже твого віку - Христина і Софійка. Давай я у тебе придбаю книжечку", - каже Яценюк. Хлопчику дав 200 гривень. Книжка поезій коштує 25 грн.

Далі Яценюк привітався із політв'язнем, народним депутатом Левком Лук'яненком. Той підписував свої книги для читачів на першому поверсі. Яценюк придбав у нього "Сповідь у камері смертника" та попросив автограф.

На цьогорічний Форум привезли 100 тис. книжок, з них майже 10 тис. - це нові видання. Приїхали 362 автори та 220 видавців. У програмі - 800 заходів, 250 автограф-сесій.

Зараз ви читаєте новину «Арсеній Яценюк на Форумі видавців взяв автограф у Левка Лук'яненка і купив збірку віршів 9-річного поета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі