пʼятниця, 22 серпня 2014 13:41

Акторам "Абатство Даунтон" заборонили приносити на зйомки особисті речі

Акторам "Абатство Даунтон" заборонили приносити на зйомки особисті речі

Нещодавно на офіційному промо-знімку п'ятого сезону серіалу "Абатство Даунтон" дивом з'явилася пляшка мінеральної води.

Нагадаємо, час дії шоу - початок XX століття, а пластикові пляшки стали широко використовуватися у Великобританії тільки на початку 1960-х років.

На фотографії актори Х'ю Бонневілль і Лаура Кармайкл одягнені в костюми, відповідні моді того періоду і соціальним статусом героїв. Їх оточує помпезний класичний интервьер: на мармуровому каміні стоять колекційні вази, а на стіні висить картина.

Тепер продюсери п'ятого сезону "Абатства Даунтон" заборонили акторам приносити на знімальний майданчик "сучасні особисті речі" зразок годин, прикрас і навіть спідньої білизни.

Вони дозволили приносити речі типу окулярів та інгаляторів для астматиків.

У відповідь на суворі санкції актори "Абатства" зробили колективне фото з пляшками води. Таким чином, вони не тільки "помстилися" творцям шоу, але також підтримали міжнародний благодійний фонд WaterAid, мета якого - забезпечити чистою питною водою країни третього світу.

За словами творця серіалу Джуліана Феллоуса, пляшка з водою на промо-знімку - "дурна помилка":

"Думаю, когось за це покарають. Але раз вже актори змогли обіграти інцидент і реально допоможуть зібрати трохи грошей для благої мети, то я радий, що це сталося".

Зараз ви читаєте новину «Акторам "Абатство Даунтон" заборонили приносити на зйомки особисті речі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі