вівторок, 04 серпня 2015 17:02

Актор з "Гри престолів" став найсильнішою людиною в Європі

Актор з "Гри престолів" став найсильнішою людиною в Європі

Ісландського актора Хафтора Бйорнссона, відомого за роллю Григора "Гори" Клигана в серіалі "Гра престолів", вдруге поспіль визнали найсильнішою людиною в Європі. Він виграв змагання Europe's Strongest Man, повідомляє NME.

На щорічних змаганнях в Лідсі Бйорнссон, який за сумісництвом є також спортсменом-важкоатлетом і пауерліфтером, не тільки посів перше місце, але і встановив особистий рекорд у становій тязі (вправи зі штангою —Gazeta.ua) на 450 кілограмів.

Бьернссону 26 років, його зріст перевищує два метри, а вага — 180 кілограмів. Він не тільки вважається найсильнішою людиною Європи, але і п'ять разів поспіль визнавався найбільш сильним ісландцем.

Герой серіалу "Гра престолів" Григор Клиган на прізвисько Гора — лицар із Західних Земель, глава дому Клиганів, які є васалами Ланністерів. Це старший брат Сандора Пса Клигана. Бьернссон з'явився в четвертому і п'ятому сезонах серіалу.

 
Зараз ви читаєте новину «Актор з "Гри престолів" став найсильнішою людиною в Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі