четвер, 24 липня 2014 13:25

Яценюк і Майкл Дуглас сваряться зі своїм сусідом - Кінопрем'єри 24 липня

Яценюк і Майкл Дуглас сваряться зі своїм сусідом - Кінопрем'єри 24 липня

Сім прем'єр виходить на екрани вітчизняних кінотеатрів на цьому тижні. Однак серед них дійсно варті уваги лише три: ексцентрична голівудська комедія "А ось і вона", "Повість временних літ" по-українськи – "Майдан" і пересичений спецефектами та бійками історичний бойовик "Геркулес".

А ось і вона

Під час останнього сексу я потягнув зв'язку

Це була жалюгідна спроба фліртувати?

Цей бенефіс двох оскароносних легенд Голівуду Майкла Дугласа та Дайан Кітонрозповість про егоцентричного ріелтора, який одного дня дізнається про існування своєї онуки. Ексцентричність ситуації починає зашкалювати, коли він опиняється з нею сам на сам. Через те, що горе-дідусь – з породи людей, котрі не бачать нікого окрім себе самих, його спілкування з онукою перетворюється на бурлеск. Єдиним, хто може допомогти ріелтору у вирішенні сімейних питань стає його екстравагантна сусідка.

"Про те, що вік – не порок, режисер Роб Райнер вже розповідав у фільмі "Поки не зіграв у ящик", де два невиліковно хворих приятеля виконували список своїх передсмертних бажань. У новій роботі Райнер звертається до тих самих прийомів..." - The Village.

Майдан

"Коли російський президент заявляє про те, що "Майдан – це погроми якісь" ну, це хамство. Це зневага", - проголошує Яценюк зі сцени Майдану.

Фільм представляє з себе стриману документацію подій зими 2013-2014 років на центральних площах Києва. Це хроніка громадянського повстання проти влади Януковича. Стрічка слідкує за ходом розвитку бунту, який спочатку був мирним зібранням сотень тисяч людей, а згодом перетворився на криваві побиття та ледь не воєнні дії.

"Перегляд "Майдану" – корисний досвід. Це тривожний і водночас важливий дзвінок для пробудження тих, хто ще не дізнався правду про одну з найдраматичніших подій сьогодення", - Indiewire.

Геркулес

"Це лише легенда, чи за нею криється правда?" - говорить головний герой стрічки.

Геркулес, наймогутніший з синів Зевса, здійснив усі 12 подвигів. Однак задля цього він пожертвував своєю родиною та життєвим щастям. Єдина його втіха – радість війни. З роками у нього з'являються друзі – такі ж як і він фанатичні воїни. Одного дня Геркулес і його побратимів наймає підступний цар Котіс. Та вже після перших битв на стороні цього владики протагоніст розуміє, що багатий цар націлений не покращити життя мирних жителів, а просто винищити їх.

"Колись одного дня Дуейну Джонсону дали зіграти одну з головний ролей і от – він вже став одним з найпопулярніших акторів Голлівуду. Зайвим доказом останнього і стала на диво динамічна стрічка "Геркулес", - Matt'sMovieReviews.

Крок вперед: Все або нічого

"Вони чекають від нас шоу – пропоную підірвати їм мозок", - головний герой налаштовує свою команду на перемогу.

Лас-Вегас стане майданчиком для нового баттлу кращих танцівників планети. Талановитий самоук Шон і красуня Енді зберуть команду відчайдушних пошановувачів танцю задля того, аби на своєму прикладі довести, що танець може бути сенсом життя. Однак для цього їм доведеться зустрітися на танц-рингу сам на сам з однією з кращих у світі команд танцівників. Чи зможуть вони перевершити самих себе, пережити зраду та відчай та повністю віддатися своїй пристрасті, аби втілити свої мрії?

"Крок вперед і два кроки назад: третьосортний гумор і сюжетні повороти настільки жахливі, що "Все або нічого" схоже, скоріше, на пародію, ніж на самостійний проект", - TheHollywoodReporter.

Чарівний футбол

"Коли лишається тільки один вихід, то ми називаємо це – пристрасть", - викрикують лялькові футболісти.

Це анімація про сором'язливого хлопчика Амедео, у якого добре серце та майже дюжина вірних друзів. Останні допоможуть йому повернути собі кохання, достоїнство та віру у власне покликання. Покликання самовідданого футбольного фана, який готовий роками простояти за настільним футболом.

"Чарівний футбол" - перший насправді великий і гідний анімаційний проект у Латинській Америці, який не соромно прокатувати по всьому світу", - oКino.ua

Піддубний

"Залізний Іван гне Америку" - майорить заголовок на статті, присвяченій черговій сенсаційній перемозі Івана Піддубного.

Великий російський силач Іван Піддубний у свій час здобув звання "найсильнішої людини планети". Цей велетень підкоряв своїми сталевими м'язами цілі народи, але при цьому через свою довірливість та наївність потрапляв у неприємні ситуації зі звичайними аферистами. От такі вони російські велетні – довірливі, непереможні та непохитні у своїх переконаннях. Адже легше посунути гору , аніж змусити їх змінити свої переконання, коли йдеться про честь та гідність справжнього чоловіка.

"Друга режисерська робота автора пролетарського блокбастера "Наша Russia: Яйця долі" Орлова, "Піддубний" вийшов значно краще сатиричного водевілю про працьовитих таджиків: його принаймні не соромно дивитися", - Фонтанка.

Секс-відео

"Як зробити штучне дихання собаці?" - задає життєво-важливе питання протагоніст стрічки.

Одного дня подружня пара вирішила згадати давню пристрасть, яка оволодівала їх душами й тілами у молодості, однак яка вже довгий час не нагадувала про себе, коли вони разом лягали у одне ліжко. Щоб активізувати свої гормональні бурі, вони вирішили записати свій секс на камеру. Ну, а це відео взяло й потрапило у доступ іншим користувачам… Що ж тепер їм доведеться здійснити справжню подорож, аби виправити ситуацію.

"Режисер Джейк Кездан вже заявив про себе як про майстра обходити слизькі моменти і балансувати на межі вульгарності та гарного гумору в жанрі "нічого святого". Тож за моральний стан глядачів можна не хвилюватися", - Фонтанка.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк і Майкл Дуглас сваряться зі своїм сусідом - Кінопрем'єри 24 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі