пʼятниця, 10 січня 2014 14:50

"Вероніка Марс" вийде у широкий прокат за кошти фанатів - нові трейлери тижня
5

Особливо небезпечний
Вітаємо у минулому
Вітаємо у минулому
Вероніка Марс
Вероніка Марс

Gazeta.ua підібрала найсвіжіші кіноролики цього тижня.

Дія фільму "Вероніка Марс" розвивається через кілька років після закінчення подій однойменного серіалу. У стрічці Вероніка повернулася у рідне місто, бо її колишнього бойфренда Логана Екхолза звинувачують у вбивстві. Головні ролі у стрічці виконають ті ж актори, які грали в серіалі.

Повнометражна стрічка про Вероніку Марс була знята за участю фанатів оригінального серіалу. Кошти на виробництво фільму Роб Томас збирав через сайт колективного фінансування Kickstarter.

Режисер "Трансформерів" Майкл Бей презентує новий фантастичний екшн "Вітаємо у минулому". Девід - класичний ботан. Він легко впорається з триповерховими рівняннями, але з дівчатами все набагато складніше. Випадково у кабінеті батька-вченого хлопець знаходить невідомий рукопис. Він відкриває перед Девідом можливість подорожувати у часі та просторі, але втручання людини у часовий континуум дуже і дуже небезпечне.

В Гамбург нелегально приїжджає молодий мусульманин, наполовину чеченець, змучений тортурами в тюрмах Туреччини і Росії і мріє вчитися на лікаря. Кілька добрих людей готові ризикнути своїм благополуччям, щоб дати йому шанс почати нове життя. Але як показано в першому трейлері "Особливо небезпечний" пильна увага світових спецслужб кардинально міняє життя усіх цих людей.

/media/video/535609/1_535609.mp4

Зараз ви читаєте новину «"Вероніка Марс" вийде у широкий прокат за кошти фанатів - нові трейлери тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі