Ексклюзиви
вівторок, 07 червня 2011 17:10

В Україні стало на одне видавництво менше: керівництво говорить про "відпустки"

В Україні стало на одне видавництво менше: керівництво говорить про "відпустки"

6 червня від співробітників дитячого видавництва "Грані-Т" надійшла інформація про його закриття.

За їхніми словами, представник директора Володимир Пузиков зайшов до редакції та попросив вимкнути комп'ютери. Потім повідомив, що видавництво припиняє своє існування.

На офіційному сайті "Грані-Т" розмістили спростування інформації про закриття видавництва.

"Вважаємо за потрібне спростувати ці плітки і повідомляємо, що видавництво "Грані-Т" аж ніяк не припиняє свою роботу, а просто йде на літні канікули", - мовиться у повідомленні.

Директор відділу реклами та зв'язків з громадськістю видавництва "Грані-Т" Леся Пархоменко повідомила Gazeta.ua, що з вчорашнього дня перебуває у відпустці і попросила звертатися за коментарями до головного редактора "Грані-Т".

Головний редактор Олена Мовчан слухавку не бере.

"Видавництво не припиняє своєї роботи, ми просто переформатовуємося, - розповів літературний редактор видавництва "Грані-Т" Іван Андрусяк. - Усі книжки, над якими працюємо обов'язково вийдуть. Наразі ми готуємо просто бомбезний матеріал - книжку гарвардського професора Тімоті Снайдера "Червоний князь". Це книжка про Україну, про Вільгельма фон Габсбурга, який більш відомий як Василь Вишиваний. Я літературний редактор, і не знаю, що там робиться з інвесторами, але наскільки мені відомо, ми й надалі будемо видавати нові книжки".

На сайті також опубліковано перелік друкарень, з якими працює видавництво "Грані-Т": "Фактор-Друк", "Новий друк", "Дорадо-Друк". "Ми взаємно дотримуємося зобов'язань.- повідомляють на сайті "Грані-Т". - Зараз там друкуються чотири наші книги".

"Кажуть, подальше існування видавництва можливе. Може з командою, оновленою на 99%, - повідомляють джерела з видавництва. - Але швидше за все, нічого не продовжуватиметься. Просто дороблять початі проекти на позаштатних засадах і все".

Дитяче видавництво "Грані-Т" існує з 2006 року. За 4 роки видавництво видало більше 300 книжок та створило понад 30 книжкових серій. У 2010 році увійшло до сотні кращих товарів України у номінації "Товари для населення".

Зараз ви читаєте новину «В Україні стало на одне видавництво менше: керівництво говорить про "відпустки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі