четвер, 02 червня 2011 16:00

"Ukraine is a big Okruжnaя": киян познайомили зі жлобами
19

Фото: Ольга Каменєва

1 червня у столичному Музеї сучасного мистецтва відкрилася виставка "Жлоб-Арт". На відкриття завітав нардеп Олесь Доній та лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський.

" Жлоб — це не справжня людина, а підробка. Вона не має головного — висоти духа, бажання вдосконалюватися і пізнавати світ. Найхарактерніша ознака жлоба — абсолютна впевненість у тому, що він є пупом землі. Він переконаний, що йому всі винні — батьки, держава, ЖЕК", - сказав Gazeta.ua організатор виставки Антін Мухарський.

На виставці показують картини Івана Семесюка, Олекси Манна, Сергія Коляди, Андрія Єрмоленка та Ніни Мурашкіної.

"Найдовше працював над картиною "Блядознавство". Зобразив на ній оголеного чоловіка і жінку. Раніше повіями були лише жінки, тепер до них приєдналися і чоловіки. Вони здатні продатися, зрадити своїм принципам та ідеалам", - розповів художник Андрій Єрмоленко.

Також на виставці показували живі інсталяції "Жлобопарк. Тваринолюди". Посередині зали у клітці сиділи двоє хлопці у спортивних костюмах. Вони лускали насіння і їли таранку. Відходи кидали собі під ноги. Недалеко від них за столом сидів хлопець у класичному костюмі. Він символізував чиновника-бюрократа.

В самому кінці виставкової зали облаштували ларьок. Тут огрядна продавчиня продавала пиво, насіння і лаялася. Пропонували посидіти на ящиках з-під пива.

"Мені ці інсталяції сподобалися. На виставці усвідомив, що я та всі мої друзі — жлоби. Впізнав себе у кожній другій картині", - розповів про свої враження Дмитро Корчинський.

Зараз ви читаєте новину «"Ukraine is a big Okruжnaя": киян познайомили зі жлобами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі