четвер, 16 лютого 2012 21:15

На презентацію кліпа Маша Собко прийшла в прозорій сукні
18

Фото: Фото: Андрій Шматов

Співачка Маша Собко презентувала свій другий кліп на пісню "Я ненавижу". Вечірка пройшла в одному із найдорожчих ресторанів Києва — "Біблосі".

Гостей на вечірці пригощають м'ясним канапе, фруктами, білим та червоним вином. Через 15 хв після початку з'являється Маша в білій напівпрозорій сукні від дизайнера Сергія Єрмакова. З-під неї просвічується білизна тілесного кольору. На ногах такого ж кольору туфлі від Валентіно. На шиї — діаманти.

"Всьо, завтра всі понаписують: "Собко оголилася". Діаманти на шиї - це подарунок, який мені зробили в Москві. Я публічна людина, яка на виду, і я знаю, що обдивляться і обговорювати всі ці речі люди будуть. Я до цього готова. Що мені тепер не носити те, що мені дарують? Чи казати: "Ой, вибачте, я це не одягну". Це було б по-дурному", - зауважує Маша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Собко після "Нової хвилі" підняла свій гонорар

Слова до пісні "Я ненавижу" написала колишня дружина бізнесмена Олександра Онищенка Ксенія Кузьменко.

За вечір співачка тричі переодягалася. Другого разу одягнула короткий золотистий піджак із шортиками, а на третій раз вийшла в строгому сірому костюмі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахметов подарував Марії Собко кліп

Із презентацією кліпу Собко прийшли привітати колишні колеги по телепроекту "ШАНС" Наталя Валевська та Паша Табаков, а також Альоша, травесті-діва Монро, музикант Руслан Квінта. Він написав її перший хіт "Я тебя люблю".

"Тепер Маша стала більш перебірливою у виборі пісень. Мабуть, тому, що почала розбиратися в музиці", - жартує Квінта.

Зараз ви читаєте новину «На презентацію кліпа Маша Собко прийшла в прозорій сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі