пʼятниця, 29 липня 2016 07:05

Жінка виплюнула око конкурентки

Джессі каже всім, що їй 19 років. Хвалиться інтимними стосунками з чоловіками. Насправді, їй 16 і вона цнотлива. Підробляє дозвіл від батьків на роботу моделлю.

У фільмі данського режисера Ніколаса Віндінга Рефна, 45 років, "Неоновий демон" її зіграла американська акторка 18-річна Ель Фаннінґ. Українську прем'єру стрічки показали на VII Одеському міжнародному кінофестивалі.

— Картина зібрала повний зал і стала найбільш обговорюваною. Вона красива і жахлива одночасно, — розповідає керівник кінокомпанії "Артхаус Трафік" Денис Іванов, 38 років.

Провінціалка Джессі, яка ледь закінчила школу, приїжджає до Лос-Анджелеса, щоб стати супермоделлю. Відомий фотограф одразу запримітив дівчину. Фотографує її оголеною із золотистою фарбою на тілі. В модельному агентстві Джессі стикається з недоброзичливістю не таких гарних і популярних жінок.

— У "Неоновому демоні" є блиск модного життя, секс, лесбійські стосунки, кров, ­елементи фантастики й навіть розчленування тіл. Шоком для глядачів може стати сцена, коли три моделі штовхають Джессі в басейн. Пізніше одна з них випльовує око Джессі, а друга підбирає його, ковтає і спокійно йде на зйомку, — продовжує Денис Іванов.

Рефн каже, що картина зображає два боки модельного бізнесу — яскравий і привабливий та прихований страшний. Ніколас має нагороду Каннського кінофестивалю-2011 за найкращу режисуру у фільмі "Драйв". Світ моди йому знайомий. Він знімав багато реклами в Лос-Анджелесі для брендів "Ґуччі", "Лінкольн", "Хенессі". "­Неоновий демон" — про природу сучасної краси, ставлення до неї як феномену. Про те, що люди вважають красивим і чим готові пожертвувати, аби відповідати ідеалу.

Головна героїня Ель Фаннінґ — голлівудський вундеркінд. Знімається з 2 років. Зіграла кілька головних ролей. Ця її недитяча робота — важливий етап в кар'єрі. Це заявка на зірковість у майбутньому.

Одну з ролей другого плану втілив Кіану Рівз, знаний за фільмом "Матриця". Він грає хазяїна-збоченця мотелю, де зупиняється головна героїня.

В українському прокаті стрічку "Неоновий демон" можна подивитися з 28 липня.

Зараз ви читаєте новину «Жінка виплюнула око конкурентки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути