вівторок, 24 березня 2009 18:48

Плаття для дитячого балу купили за тисячу доларів
5

Даші Сухіній замовили сукню через Інтернет. За плаття і білі лаковані сандалі батько заплатив 1200 гривень. Дівчинка не хотіла танцювати і півгодини сиділа на троні, не пускаючи на нього інших дітей
Фото: фото: Наталія ЧУБЕНКО
Уляні Пішій батько привіз сукню з Німеччини. Замість корони мати зробила їй віночок з декоративних квітів. У фойє театру за 5 гривень їй намалювали метелика на щоці
4-річний Ваня зробив собі мальоване татуювання на руках. Йому було нецікаво танцювати з дівчатами. У фойє він металевим гачком ловив у великій мисці з водою рибок на магнітах і складав пазли
Трирічній Анастасії на балу мати купила корону і плюшевого ведмедика. Разом вони розучували реверанс і танцювали під пісню Юрія Шатунова ”Дитинство”
Анастасія Лугатирьова (праворуч) прийшла з 9-місячною донькою Роксоланою. Сукню пошила за три ночі

— Платтячко купляли у Франції, костюм в Італії, — каже 25-річна киянка Олена Бойко. Минулої суботи вона привела до столичного лялькового театру на "Бал для маленьких принцес" 4-річну доньку Софію і 5-річного сина Данила. Його організував благодійний фонд "Надія по всьому світу". — За сукню заплатили тисячу доларів, — затягує на доньці корсет золотистого плаття. — Тоді долар був по п"ять, наші гроші — то 5 тисяч гривень.

Сергій Сухін, 30 років, витирає серветкою 5-річній доньці Даші білі лаковані туфлі:

— А ми своє плаття за тисячу гривень замовили в Інтернеті. Довго вибирали туфлі, а купили сандалі, бо в Даші нога росте швидко. Хочу, щоб вони підійшли й на наступний бал, та доведеться замовляти нові. Діти швидко виростають.

Квитки на бал коштували 100 грн, їх продавали в театральних касах столиці.

— Я з Оболоні приперлася аж на Європейську площу. Думала: квитки продають у театрі, — розмовляє з подругою жінка в короткій синій сукні. — Потім узяла Любочку на руки, побігла з нею на Хрещатик. А там кажуть, що лишився тільки останній ряд. За сто гривень моя донька сидітиме вкінці, а чиясь перед сценою!

Лілія Дорошенко, 34 роки, купує 6-річній доньці Ксені дитячу корону з жовтого металу. Дівчинка у яскравій рожевій сукні, підстрижена під хлопчика.

— Ми з Херсона. Там ні разу не чули про такі бали. Два роки тому попали в столичний Інститут раку. Я просила Ксеню жити, у 5 років годувала її з ложечки. Вночі не спала, слухала, чи вона дихає. Коли видалили пухлину, доня сказала, що їй снилося, як ми з нею йдемо на бал.

Бізнесмен Віктор подарував Дорошенкам однокімнатну квартиру на Дорогожичах.

— Заплатив за наше лікування 20 тисяч доларів. А перед 8 Березня подарував доньці квитки на бал. На квитку прочитала, що дрес-код — бальне плаття. У нас пенсія 600 гривень, а найдешевші платтячка — від 300. Віктор привіз Ксені кілька суконь своєї доньки.

Чоловік Лілії Дорошенко працює у Москві будівельником.

— Коли Ксеня лежала в лікарні, привіз їй гру-пазли "Бал маленьких принцес". Сварила його, бо потратив на неї 200 гривень. Але доця на очах розцвіла.

Дівчаток учать робити реверанс, хлопчиків — запрошувати на танець. 26-річна Сніжана Волох із благодійного фонду організовує дитячий бал утретє. Виручені кошти обіцяє передати на ліки для онкохворих дітей.


Зараз ви читаєте новину «Плаття для дитячого балу купили за тисячу доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути