пʼятниця, 27 листопада 2015 05:20

Компанію ВОЛЯ визнали найкращим провайдером цифрових розваг

 

21 листопада відбулася церемонія нагородження переможців фестивалю-конкурсу "Вибір року". Він проходить в Україні з 2001 року і має на меті визначення найкращих товарів і послуг на ­вітчизняному ринку та їхню популяризацію. Цього року до переліку номінацій конкурсу додалася "Провайдер цифрових розваг року". Тому особлива увага була прикута саме до цієї номінації: всі цікавились, яка ж компанія переможе.

Звання лідера й медаль "Вибір року" отримала компанія ВОЛЯ.

Спосіб визначення переможця не ставить під сумнів об'єктивність результатів конкурсу. На першому етапі свій вибір зробили мешканці 36 міст країни з населенням понад 100 тис. осіб. Причому це люди з різних верств населення — як підприємці, так і пенсіонери. Далі до визначення кращих із кращих залучили експертів галузі, представників рекламних агентств, діячів культури і членів оргкомітету конкурсу. Результати опитувань підтвердила міжнародна аудиторська компанія Deloitte.

ВОЛЯ може по праву пишатися цією престижною нагородою, адже для покращення якості своїх послуг вона зробила справді багато.

— Тільки впродовж 2015 року в розвиток послуг, модернізацію мереж та інноваційні проекти у сфері обслуговування ми інвестували понад 400 мільйонів гривень, — підтверджує генеральний директор компанії ВОЛЯ Джордж Жембері.

Нині компанія надає користувачам найкращі пропозиції на ринку послуг Інтернету й телебачення. ВОЛЯ пропонує своїм абонентам швидкість, від якої захоплює подих — до 200 Мбіт/с! Недаремно такий доступ отримав назву турбоінтернет.

У телевізійних пакетах компанії абоненти мають загалом понад 200 цифрових телеканалів, із них понад 20 — у форматі високої чіткості (HD). Предметом гордості компанії є й ексклюзивні канали від всесвітньо відомих телестудій: DTX — сімейства Discovery для чоловічої аудиторії, Bollywood HD, присвячений індійському кіно, FILMUADrama з улюбленими українськими серіалами та інші.

Особливо зручною є послуга інтерактивного цифрового телебачення "ВОЛЯ Smart HD". З нею дивитися відеоконтент можна не тільки на екрані свого телевізора, а й на смартфоні чи планшеті. До того ж підключити таке телебачення можна на території всієї країни — варто лише мати Інтернет від будь-якого провайдера зі швидкістю понад 5 Мбіт/с.

Перемога в конкурсі й престижна нагорода не стануть приводом для відпочинку.

— Люди зазначають, що компанія дуже змінилася за останні три-чотири роки. Впродовж цього часу ми були сконцентровані на підвищенні якості наших послуг та обслуговування в цілому. І ми однозначно не зупинятимемося на досягнутому, — переконує Джордж Жембері.

Зараз ви читаєте новину «Компанію ВОЛЯ визнали найкращим провайдером цифрових розваг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути