вівторок, 29 листопада 2016 09:29

Донька Джоні Деппа знялась у фільмі

Автор: ФОТО З САЙТА www.planetarium1.kinopoisk.ru
  Американська актриса Наталі Портман у французькій драмі ”Планетаріум” грає дівчину з паранормальними здібностями. Приміряє сукню для однієї з ролей у кіно
Американська актриса Наталі Портман у французькій драмі ”Планетаріум” грає дівчину з паранормальними здібностями. Приміряє сукню для однієї з ролей у кіно

Донька американського актора Джоні Деппа 17-річна Лілі-Роуз зіграла головну роль у драмі "Планетаріум". Її партнеркою стала голлівудська зірка 35-річна Наталі Портман.

1 грудня стрічка виходить в український прокат.

Дія фільму відбувається у ­Парижі 1930‑х. До столиці Франції прибувають сестри-американки на модні в ті часи спіритичні сеанси. Знайомляться з кінопродюсером, який запрошує їх додому спробувати приватно викликати духів померлих. Хоче зафіксувати на плівку появу потойбічних істот.

На створення "Планетаріуму" французьку режисерку 36-річну Ребекку Злотовську надихнула реальна історія сестер-медіумів Фокс. Їх вважають засновниками спіритуалізму.

Кінопродюсер Антон Корбін також має історичний прототип. Французький актор, режисер і продюсер Бернард Натан 1942 року загинув у нацистському концтаборі в Освенцимі. Цю роль грає зірка французького кіно Луї Ґарель, 33 роки.

— У фільмі не дуже чітко розказана історія унікальних сестер. Але ідея цікава. Вона про комерціалізацію дива, — каже кінокритик Олександр Гусєв, 37 років. — У "Планетаріумі" дар — це паранормальні здібності. Показано, як талантом намагаються підкорити масові смаки, підрівняти до середнього показника, зробити зрозумілим пересічному споживачеві. І це, як демонструє фільм, може призвести до катастрофи. Бо від такого ставлення страждають ті, хто наділений даром. Також нічого хорошого це не приносить і тим, хто намагається цей дар експлуатувати.

Прем'єра стрічки відбулася на цьогорічному Венеційському кінофестивалі.

Для Лілі-Роуз Депп це вже третя роль у кіно. Вперше на великому екрані акторка з'явилася 2014-го. Разом із батьком Джонні Деппом зіграла в комедійному фільмі жахів "Бивень".

Зараз ви читаєте новину «Донька Джоні Деппа знялась у фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути