пʼятниця, 24 лютого 2017 05:45

Бухгалтер телерадіокомпанії "ВІККА" ставиться до всього з гумором

Автор: фото надане представниками ТРК ВіккаВікка
  Головний бухгалтер телерадіокомпанії ”ВІККА” Юлія Сидоренко і директор Юлія Погостінська радяться щодо графіка відпусток працівників
Головний бухгалтер телерадіокомпанії ”ВІККА” Юлія Сидоренко і директор Юлія Погостінська радяться щодо графіка відпусток працівників

— Бухгалтерія — одна з найважливіших ланок на підприємстві. Без хорошого головного бухгалтера неможливий успіх. Телеканалу "ВІККА" пощастило — маємо справжнього професіонала, — говорить директор телеканалу "ВІККА" 40-річна Юлія Погостінська. — Директор і бухгалтер повинні бути одним цілим, і ми маємо таке взаєморозуміння.

Бухгалтером на телеканалі працює 39-річна Юлія Сидоренко. Має 20 років досвіду.

— Менеджери з реклами найчастіше відволікають бухгалтера від звітів чи іншої роботи. Ставиться до цього з розумінням, — розповідає керівник відділу реклами 52-річна Тамара ­Шліхта. — У нас виникають запитання, які без знання юридичних і бухгалтерських тонкощів не вирішити. Юлія Віталіївна завжди в курсі всіх тонкощів і змін у законодавстві.

— Я людина компанійська і люблю бути в центрі подій. Рада, що маємо порозуміння із директором. Стараюся тісно співпрацювати із колегами, проводити інформаційну роботу — пояснюю, коли краще піти у відпустку, на лікарняний, щодо зарплатні, компенсації лікарняних, — розповідає бухгалтер Юлія Сидоренко.

— Маю велику фінансову, кримінальну й адміністративну відповідальність, тому всі розуміють — потрібно слухатися, — усміхається Юлія Віталіївна. — Колеги звикли, що в мене багато роботи.

Юлія Сидоренко народилася на Київщині. У столичному Східноєвропейському університеті вивчала "Облік і аудит". У Черкаси переїхали з чоловіком. Виховує двох синів.

— У першому класі на шкільній дошці пошани побачила дуже гарну дівчину. Під фото було написано, що вона стала бухгалтером-­економістом. Відтоді вже знала, ким буду, — продовжує Юлія Сидоренко. — У радянські часи нашу професію принижували. Це видно з ­художніх фільмів. Колись мені не вірили, що я головний бухгалтер. Казали, що має бути така жінка — метр із кепкою і яку краще перескочити, ніж обійти. Зараз бухгалтерів уявляють по-іншому — активна людина, яка знаходить спільну мову, чесна, відповідальна. Думаю, що жінки в цій професії почуваються краще, бо скрупульозніші. Але знаю багато хороших бухгалтерів-чоловіків.

У нашій роботі потрібно до всього ставитися з гумором і оптимізмом. Бо дуже велика напруга. Всередині все тремтить. Коли приходжу додому, стараюся відгородитися від думок про роботу.

Зараз ви читаєте новину «Бухгалтер телерадіокомпанії "ВІККА" ставиться до всього з гумором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути