Ексклюзиви
пʼятниця, 28 листопада 2008 18:31

Астаф"єва і Кавтарадзе станцювали стриптиз

Автор: фото: Андрій Єловіков
  Чоловіки в стрип-клубі простягають Даші Астаф’євій 100-доларові купюри і просять зняти бюстгальтер
Чоловіки в стрип-клубі простягають Даші Астаф’євій 100-доларові купюри і просять зняти бюстгальтер

У стрип-клубі "Максимум" солістки гурту "НікітА" 23-річна Дарія Астаф"єва і Юлія Кавтарадзе, 22 роки, у чорній білизні танцювали стриптиз для 70 чоловіків віком від 30 до 60 років. Вони знімалися у кліпі "Солдат".

— Ми з Юлею обожнюємо танцювати стриптиз, але роздягатися не будемо, — пояснює Астаф"єва. — Вирішили показати секс у поглядах чоловіків, що оточують нас у стрип-клубі.

Чоловіки з масовки штовхаються, аби зайняти місце в першому ряду. 56-річний Олексій гукає Кавтарадзе, щоб зняла чорний топ, аплодує.

— Не хлопайте, ви не в цирку, — наказує йому 34-річний режисер Віктор Скуратовський. — Так, всі розтягуйте галстуки, пуговєчкі верхні розстібайте. Танцуєм, а не хлопаєм.

Кавтарадзе сідає на шпагат біля жердини. Чоловік у синій сорочці, років 50, облизує вуса, махає під музику кулаками в повітря. Астаф"єва з"їжджає з жердини донизу, підігнувши коліна. Каблуком зачіплюється за панчохи, падає на коліно. До неї підбігає Кавтарадзе, відчеплює каблук від панчіх. Режисер оголошує коротку перерву.

— Я півроку танцювала стриптиз у клубі, а Юля займалася художньою гімнастикою, — каже Астаф"єва, натираючи шест сухими серветками. — Тілоохоронця, який зіграє в кліпі, ми відбирали самі. Мені подобається, що він розмовляє українською. Такий красивий, лисий. Захищаючи нас, він розбиватиме пляшку об голову нав"язливого шанувальника.

Чоловік у синій краватці фотографує її на камеру.

— Не фотографуйте! Ви що, маніяк? — говорить йому хлопець зі знімальної групи. — Хто буде фотографірувати дєвушек, відберемо фотоапарати й мобілки.

— Я тут із самого ранку, — киянин Андрій, 28 років, знімає дівчат на мобільний телефон "Нокія". — Заплатили 50 гривень, але я не за грошима прийшов. Хотів на дєвушек посмотрєть. Красавіци. Всєх друзєй обдзвонив, сказав, що мені Астаф"єва стриптиз танцює. Вони не вірять. Нічо, в кліпі як побачать, облажаються.

Пісня "Солдат" увійшла до першого альбому співачок "Машина", який вийде в продаж у грудні. Кліп "Солдат" на телеекрані з"явиться за два тижні до Нового року.

Зараз ви читаєте новину «Астаф"єва і Кавтарадзе станцювали стриптиз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути